iPhone 12 Pro Max Kameralins

149.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 12 Pro Max Kameralins - bla Blå 149.00kr

iPhone 12 Pro Max Kameralins Blå

spinner
iPhone 12 Pro Max Kameralins - silver Silver 149.00kr

iPhone 12 Pro Max Kameralins Silver

spinner
iPhone 12 Pro Max Kameralins - guld Guld 149.00kr

iPhone 12 Pro Max Kameralins Guld

spinner
iPhone 12 Pro Max Kameralins - gra Grå 149.00kr

iPhone 12 Pro Max Kameralins Grå

spinner

BESKRIVNING

Är linsen trasig? Spricka i linsen eller är kanske kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta ut Kameralinsen på din iPhone 12 Pro Max!

iPhone 12 Pro Max kameralinser i färgen Guld, silver, grå och blå!

När kameralinsen gått sönder blir bilderna givetvis dåliga och det är viktigt att byta ut den snarast. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone 12 Pro Max Kameralins! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone! PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip12pm-kl Kategori

Byt ut Kameralinsen på din iPhone 12 Pro Max på helt egen hand!

p din iPhone 12 Pro Max Kameralins hos oss, välj vilken färg du vill ha. Vi har allt som behövs för att man skall kunna laga mobilen själv.  Kameran är en av de viktigaste funktionerna i din mobil. Vi tar kort på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga speciella ögonblick. Spara dina minnen med bilder av hög kvalitet. Suddiga kort? Är det en spricka i kameralinsen? Köp iPhone 12 Pro Max kameralins så undviker du alla dessa problem. Samtidigt som din iPhone 12 Pro Max Kamera blir som ny igen och du kan ta nya, fina foton!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Om du har fått en spricka i kameralinsen. Eller om man har tappat mobilen så att kameralinsen har blivit skadad på annat sätt. Det är alltid bra att byta linsen om det finns skador. Även om kameran fungerar. Detta är för att förhindra att hela kameran går sönder. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar har du hamnat helt rätt! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Vill du kan du även lämna in den till oss så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone 12 Pro Max som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är ur världen. När batteriet blivit så pass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 12 Pro Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 12 Pro Max. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 Pro Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 12 Pro Max Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 12 Pro Max

Byt ut kameralinsen på din iPhone 12 Pro Max. Det är mycket enklare än vad du tror. Vår guide hjälper dig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt reparera din iPhone 12 Pro Max. Kom ihåg att vara försiktig under tiden du utför lagningen. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att ta god tid på dig. Att göra det själv är att det är kostnadseffektivt. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen blir din mobil fixad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Med pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se