iPhone 12 Mini Sensorflex & Samtalshögtalare

249.00kr

BESKRIVNING

Slocknar inte displayen vid samtal? Tänds inte displayen när du tar upp telefonen? Då är det dags att byta ut Sensorflexen på din iPhone 12 mini!

Den här delen tar hand om både sensorn och samtalshögtalaren! Så om du även har problem med Samtalshögtalaren så borde du köpa den och byta ut.

Mobilens Sensorflex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid samtal eller de tillfällen när skärmen skall slockna av sig själv. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Mini Sensorflex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip12m-samtal Kategori

Byt samtalshögtal och Sensorflex  på din iPhone 12 Mini!

Vi har Sensorflex till din iPhone 12 Mini! Köp den idag hos Fix My Phone. Reparera mobilen själv eller låt någon av våra reparatörer laga den åt dig. Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig. Sensorflexen är den delen på din mobil som känner av när du exempelvis lägger den emot örat vid samtal. Detta gör att skärmen slocknar. Denna funktionen gör att inga knappar klickas på av misstag. Samma del som känner av och släcker skärmen eftersom den inte används. Råkar du klicka på olika knappar under samtal? Slocknar inte telefonen när du låser den? Denna reservdel är lösningen på dina problemen! Köp iPhone 12 Mini Sensorflex idag och slipp problemen!

När vet jag att jag måste byta?

är Sensorflexen slutat fungera, dvs mobilen inte släcks när du har mobilen mot örat under samtal och att den inte justerar ljuset själv. Då bör du laga mobilen. Du kan lita på att Fix My Phone har allt du behöver, dessutom till rätt pris! Du köper mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone 12 Mini Sensorflex på egen hand.

Byt flera delar på en gång!

Behöver du utföra fler än en reparation på din iPhone 12 Mini? Är det kanske skärmen som fått en spricka eller har kameran slutat funka? Köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med fått sprickor? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. Fix My Phone säljer kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 12 Mini. Glöm inte att köpa mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 Mini.

Denna iPhone 12 Mini Sensorflex är kompatibel med

  • Apple iPhone 12 Mini

Ett byte av Sensorflex på iPhone 12 Mini sker enkelt om du vill göra det själv. Vi har guider som hjälper dig. Se bara till att vara försiktig och inte stressa. Är du inte erfaren inom reparationer bör du ta dig den tid du behöver. Lagar du din mobil själv sparar du också pengar. Lägg den sparade summan på nya och praktiska mobiltillbehör som förlänger livslängden på din mobil. Vill du istället att en expert skall laga din mobil hjälper vi dig gärna. Besök bara en av våra butiker eller skicka in den med post så lagar vi den åt dig! Vid andra frågor om byte av Sensorflex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.