iPhone 12 mini Högtalare

399.00kr

BESKRIVNING

Inte nöjd med ljudet från högtalaren? Prasslar det i telefonen när du ska lyssna på musik via högtalaren? Då är det dags att byta ut Högtalare på din iPhone 12 Mini!

Mobilens högtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Mini Högtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip12m-ht Kategori

Beställ Högtalare på iPhone 12 Mini och byt själv i lugn och ro!

Köp en ny högtalare till din iPhone 12 Mini hos Fix My Phone redan idag. Du kan antingen reparera mobilen på egen hand eller låta någon av våra grymma reparatörer göra det åt dig. Det är helt upp till dig. Högtalaren i din mobil ser till så att du kan spela upp musik och annat ljud genom den. Vid samtal används denna del när du sätter på högtalaren vid samtalet för att få mer ljud, eller när du har på musik utan hörlurar. Sprakar det eller kanske helt tyst? Köp iPhone 12 Mini Högtalare idag för att ordna problemet!

När ska man byta ut högtalaren?

När du märker att din Mobil börjar få problem med ljudet eller när det är fel på ljudet som när det sprakar så är det på tiden att byta! Du kan alltid vara säker att Fix My Phone har det du behöver till ett schysst pris! Du köper enklast mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg i vår webbshop. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone 12 Mini Högtalare på egen hand.

Fler delar än iPhone 12 Mini Högtalare som behöver bytas ut?

Har din mobiltelefon behov av reparationer? Exempelvis byte av skärmen eller kameran ? Se till att köpa dessa reservdelar också. Har skärmen får repor eller till och med stora sprickor? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 12 Mini. Vi vill råda dig att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 Mini som skärmskydd, mobilskal eller fodral. På det sättet förlänger du livet på din iPhone 12 Mini.

Denna iPhone 12 Mini Högtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 12 Mini

Med hjälp av vår guide kan du byta ut din trasiga högtalare mot en ny, hur enkelt som helst. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är bekväm i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, kan du antingen reparera själv eller få den reparerad av våra expoerter. Lagar du själv blir det mindre kostsamt. Investera det du sparar i ett skal som skyddar din mobil! Vid andra frågor om byte av Högtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.