Rea!

iPhone 11 Volymknapp Flexkabel

249.00kr 209.00kr

BESKRIVNING

Har knappen slutat fungera? Går det inte längre att höja och sänka volymen? Då är det dags att byta Volymknapp med tillhörande flexar på din iPhone 11!

Mobilens Volymknapp Flexkabel kan ibland sluta funka. Detta gör att du inte kan ändra volymen och inte heller printa skärmen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Volymknapp Flexkabel! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11-vkf Kategori

Byt Volymknapp flexkabel på din iPhone 11!

Köp volymknapp till din Phone 11 hos oss Fix My Phone. Laga den själv eller överlämna det till oss så lagar vi åt dig. Volymknapparna är knapparna på sidan av din telefon och låter dig höja eller sänka volymen på samtal eller högtalare. Utöver detta så fungerar även denna del när du skall ta en screenshot eller fota utan att röra skärmen. Kan du inte ta skärmdump? Inga problem! Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone 11 Volymknapp Flexkabel idag och slipp allt strul med att knappen!

När skall volymknappen bytas?

är volymknappen slutat reagera på kommando så ljudet varken kan sänkas eller höjas. Eller om du inte kan ta skärmdumpar så är det tid för ett byte. Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan också köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone 11 Volymknapp Flexkabel på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du laga flera delar på din iPhone 11? Till exempel byta skärmen eller kameran är det klokt att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livslängden på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. Produkterna som vi på Fix My Phone erbjuder är av hög kvalitet och finns för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11. Glöm inte att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11. Som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Därför att dessa förlänger livslängden på din telefon.

Denna iPhone 11 Volymknapp Flexkabel är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Byt Volymknapp Flexkabel på din iPhone 11 enkelt helt själv med hjälp av vår guide. Kom ihåg att det är viktigt att vara försiktig och därför ta god tid på sig om man inte är erfaren i reparationer. Det är inte bara ekonomiskt att laga själv utan också riktigt kul. Istället för att reparera hos en verkstad. Investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv! Vill du däremot få telefonen lagad hos en expert så hjälper vi dig. Vi har experter placerade runt om hela landet. Vid andra frågor om byte av Volymknapp Flexkabel eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt men också e-post; service@fixmyphone.se.