iPhone 11 Skärm Original LCD + Touch (Display + glas)

3,499.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 11 Skärm Original med tillhörande glas på din iPhone 11!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 11 Pro som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Skärm Original! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer IP11DB Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 11 själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD(OLED) och Original Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 11 Skärm Original kan du köpa här tillsammans med allt du behöver för att laga själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. Just denna skärm är utav Original LCD & Touch vilket ger dig samma känsla som när telefonen är ny. Skärmen på iPhone 11 är utav så kallad Liquid Retina HD vilket ger optimal svärta och färgåtergivning samt känslighet. Utöver det så får du också fantastisk kontrast och ljusstyrka. Denna skärm är av absolut högsta kvalitet, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

När du skall byta!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Använd alltid rätt verktyg när du skall byta skärm på din mobil, den förtjänar endast det bästa precis som du. Du kan också kolla guider på YouTube för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Ibland behöver du laga mer än en del. Kanske är det så att din baksida också är trasig? Då köper du smidigast även denna del direkt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta borde du byta det med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 11 Skärm Original är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Byta skärmen & LCDn på din iPhone 11 är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Du får vissa fördelar genom att laga själv, till exempel att det blir mer ekonomiskt. Du får därav mer utrymme för annat. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.