Rea!

iPhone 11 Skärm Kvalitet B (Display + touch + glas)

999.00kr

BESKRIVNING

Spricka i glaset? Touch som inte lyder? Då tycker vi att man ska byta iPhone 11 Skärm Kvalitet B med tillhörande glas på din iPhone 11!

Skärmen på mobilen kan gå sönder och resultera i sprickor som skadar och lösa glasbitar. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 11 hel igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Skärm Kvalitet B! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip11-DR Kategori

Byt Glas & LCD på din iPhone 11 själv!

Denna skärm är av tredjepartstillverkare med väldig hög standard. Skärmen är byggt på Hard Oled

iPhone 11 Skärm Kvalitet B köper du tillsammans med allt du behöver för att laga själv hos Fix My Phone. Våra skärmar kommer kompletta och monterade för att göra en sån enkel installation för dig som möjligt. iPhone 11 Skärm Kvalitet B erhåller bästa möjliga standard på en tredjepartsskärm, detta innebär att du får en fullt fungerande skärm. Det du kan märka är att färgerna är lite annorlunda samt att touchen inte har lika snabb respons som på en skärm med originaldelar. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back-up eller som arbetsmobil! Vi utför alltid funktionstester på våra skärmar innan och efter reparation, allt för att du skall få samma känsla som när du köpte telefonen!

När borde jag byta skärmen?

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när oturen varit framme och du på något vis råkat få en skada på telefonens display kan det vara bra att byta. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, teknikdelar och verktyg hos oss. Dem här verktygen är bra att använda för att laga din mobil och byta olika delar på egen hand. Du kan också titta på våra guider för att se hur experterna gör!

Behöver du byta något mer?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta mikrofon eller batteriet är det smidigt att passa på att köpa dessa reservdelar nu. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 . Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 11 Skärm Kvalitet B är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Att byta mobilskärmen på egenhand är inte en svår process, men det kräver koncentration och försiktighet. Framför allt när du skall plocka av hemknappen. Följ gärna en guide på nätet, men vår rekommendation till dig är att vara försiktig om du inte är erfaren i reparationer. En fördel är att du kommer undan lite billigare om du gör reparationen själv istället för att anlita någon. Här på Fix My Phone erbjuder vi två alternativ. Du kan antingen välja att laga själv eller så låter du en expert göra jobbet åt dig. Det är alltid billigare att laga själv men varför inte köpa ett bra skal som skyddar din mobil? Att inte behöva laga alls är alltid det billigaste alternativet Andra frågor om reparation eller annan produkt finns vi Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.