iPhone 11 Skärm Kvalitet A (Display + touch + glas)

2,999.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 11 Skärm Kvalitet A med tillhörande glas på din iPhone 11!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 11 Pro som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Skärm Kvalitet A! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip11-D-A Kategori

Köp skärm & glas till iPhone 11

Detta är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på LCD med tredjepart tillverkat glas & touch.

iPhone 11 Skärm Kvalitet A köper du på Fix My Phone för att kunna laga mobilen själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel installation som möjligt för dig. Denna skärm kommer fylla alla behov du har med bra ljus, bra färger och respons touch och ligger precis efter Original versionen i kvalitet. iPhone 11 har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back up eller arbetsmobil! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! På Fix My Phone köper du antingen delar & verktyg själv eller lämnar in till oss experter för hjälp med lagningen. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta exempelvis kamera på egen hand. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPhone 11. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 11 Skärm Kvalitet A är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Byta skärmen & LCD på din iPhone 11 är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.