Rea!

iPhone 11 Pro Vibrator

229.00kr 199.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Missar du samtal eller meddelanden i fickan? Då är det dags att byta ut Vibratorn på din iPhone 11 PRO!

Mobilens vibrationsdel kan ibland sluta fungera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du får samtal eller andra notiser.  Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 PRO Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip11p-vibrator Kategori

Byt Vibrator på iPhone 11 PRO!

Letar du efter en iPhone 11 PRO Vibrator?  Fix My Phone har det du söker, köp iPhone 11 PRO Vibrator idag. Utför hela arbetet på egen hand eller vänd dig till oss för experthjälp, du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precis som det låter, den styr vibrationerna i din mobil. Exempelvis vid notiser. Funkar inte denna del riskerar du att missa viktiga samtal och meddelanden.  Missa inga viktiga notiser, Köp iPhone 11 PRO Vibrator idag!

När är det dags att byta vibratorn?

är du upplever att vibrationerna på din telefon inte fungerar är det dags att byta helt enkelt. Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg skall du använda för att reparera din mobil och byta iPhone 11 PRO Vibrator på egen hand.

Fler delar än iPhone 11 PRO Vibrator som behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en reparation på din mobiltelefon? Till exempel byta ut skärmen eller kameran? Då bör du se tillatt köpa även dessa delar. Har skärmen spruckit eller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Ta bara hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11 PRO. Glöm inte av att köpa mobiltillbehör som skyddar och förlänger livslängden på din mobil! Exempelvis skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO

Du kan byta vibrationsdelen på din iPhone 11 PRO enkelt själv med hjälp av vår guide. Men vi råder dig att vara ytterst aktsam och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, kan du antingen laga själv eller få mobilen lagad av experter. Lagar du själv blir det givetvis mindre kostsamt. Investera det du sparar i grymma Soundpods!  Vid andra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se.