Rea!

iPhone 11 Pro Skärm Kvalitet A (Display + touch + glas)

3,999.00kr 3,499.00kr

BESKRIVNING

Streck i skärmen? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 11 Pro Skärm av kvalitet A med tillhörande glas och skärm till iPhone 11 Pro! Skärmen är tillverkad av soft Oled

Skärmen på mobilen kan gå sönder och resultera i sprickor som skadar och lösa glasbitar. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 11 Pro hel igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Skärm Kvalitet B! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip11p-TPD Kategori

Byt Glas & LCD på din iPhone 11 Pro själv!

Denna skärm är nästintill lika bra som en originalskärm men tillverkad av en tredjeparts aktör.  Skärmen är byggt på Soft Oled

iPhone 11 Pro Skärm Kvalitet A levereras komplett tillsammans med glas och Oled skärm.  iPhone 11 Pro Skärm Kvalitet A erhåller bästa möjliga standarden, detta innebär att du får en fullt fungerande skärm. Skärmen är tillverkad av sk. Soft Oled.  Detta är ett perfekt val för dig som inte lägger så stor vikt på kvaliteten men inte vill betala för en originalskärm! För en enkel montering så levereras denna skärm med komplett LCD, Touch och glas samt back light. Allt för att resultatet skall bli bra när du installerar din nya skärm på din mobiltelefon.

När är det dags att byta?

Om din skärm har gått sönder, antingen för att du tappat den eller för kvalitén försämrats med tiden, är det dags att skaffa en ny skärm. Då känns det angeläget att byta skärmen. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Köp rätt verktyg för att göra skärmbytet. Med rätt verktyg kan du laga telefonen och byta ut skärmen på egen hand.

Behöver du byta något mer?

Finns det andra delar som behöver en reparation på din telefon? Till exempel byta mikrofon eller batteriet är det smidigast att passa på att köpa dessa reservdelar direkt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 Pro direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 Pro. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 pro som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 11 Pro Skärm Kvalitet A är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 Pro

Att byta skärmen & LCD på din iPhone 11 Pro är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.

*Garantin omfattar touch- och skärmfunktion, dock ej kosmetiska fel. Garantin gäller ej och är förbrukad vid tappskador, slitage, felaktig montering eller om skärmen utsatts för yttre påverkan.