iPhone 11 Pro Samtalshögtalare

449.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren pådin iPhone 11 PRO!

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 PRO Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip11p-sh Kategori

 Byt Samtalshögtalare på iPhone 11 PRO!

Köp din nya samtalshögtalare till iPhone 11 PRO hos Fix My Phone. Du kan antingen göra bytet själv eller lämna över det till någon av våra experter som finns runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra parten under samtal då du håller mobilen mot örat. Om du inte kan höra den andra parten under ert samtal är det med hög sannolikhet samtalshögtalaren som bör bytas ut. Köp iPhone 11 PRO Samtalshögtalare idag för att lösa problemet!

När är det dags för att byta ut samtalshögtalaren?

Har din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till iPhone 11 PRO själv.

Fler delar än iPhone 11 PRO Samtalshögtalare som behöver bytas ut?

Har du andra delar i din iPhone som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Köp med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet präglas av hög kvalité. Produkter med hög standard för alla typer av lagningar din iPhone 11 PRO. Glöm inte att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO såsom skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO Samtalshögtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO

Du kan på egen hand utföra bytet av samtalshögtalaren på din iPhone 11 PRO. Är du i behov av lite hjälp på traven har vi guider som visar dig hur man gör. Kom bara ihåg att det är viktigt att vara försiktig. Ta den tid du behöver om du inte är erfaren. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga i en butik. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få den lagad av våra reparatörer. Lagar du själv blir det billigare. Se då till att investera pengarna som du lyckats spara, i grymma mobiltillbehör som skyddar din mobil. Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.