iPhone 11 Pro Max Tempered glas baksida

299.00kr

BESKRIVNING

Riskera inte att få sprickor och repor på din Baksida! Köp ett härdat glas till din iPhone 11 Pro Max baksida hos oss idag!

Baksidan är bland den viktigaste delen på mobilen, därför är det en självklarhet att alla ska ha skydd till sin baksida. Våra skydd är speciellt framtagna för att behålla baksida hel och säker så att du kan slappna av.

Installationen är simpel, putsa av baksidan på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens baksida kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer TG-ip11PM-Bak Kategorier ,

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design

Våra iPhone 11 Pro Max Tempered glas baksida är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför att du inte skall behöva oroa dig för skärmen på din mobil eller iPad när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Lägg en beställning idag innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

iPhone 11 Pro Max Tempered glas baksida, skydd mot repor i vardagen

Skärmskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett skydd på! Ett måste för din iPhone 11 Pro Max för att bevara skönheten i telefonen.

Vi har härdad glas för baksida för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också, du hittar vårt fullständiga utbud av iPhone tillbehör! Kolla gärna in våra hörlurar, power bank och mycket annat roligt!