Rea!

iPhone 11 Pro Max Skärm Original LCD + Touch (Display + glas)

5,999.00kr 3,989.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 11 Pro Max Skärm Original med tillhörande glas på din iPhone 11 Pro Max!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 11 Pro Max som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande OLED LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Max Skärm Original! Denna produkt är byggd på original Oled LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip11pm-D Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 11 Pro Max själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD(OLED) och Original Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 11 Pro Max Skärm Original kan du köpa här tillsammans med allt du behöver för att laga själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehar original Oled LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. Skärmen på iPhone 11 Pro Max är utav så kallad OLED vilket ger optimal svärta och färgåtergivning. Utöver det så får du också den bästa kontrasten och ljusstyrkan i en skärm någonsin. Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny! Läs gärna mer om OLED här!

När du skall byta!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Ibland behöver du laga mer än en grej. Kanske är det så att din baksida också är trasig? Då köper du smidigast även denna del direkt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta borde du byta det med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 Pro Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 Pro Max. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 Pro Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 11 Pro Max Skärm Original är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 Pro Max

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 11 Pro Max är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Du får vissa fördelar genom att laga själv, till exempel att det blir mer ekonomiskt. Du får därav mer utrymme för annat. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.