Rea!

iPhone 11 Pro Max Skärm Kvalitet B (Display + touch + glas)

3,499.00kr 3,199.00kr

BESKRIVNING

Streck i skärmen? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 11 Pro Max Skärm Kvalitet B med tillhörande glas på din iPhone 11 Pro!

Skärmen på mobilen kan gå sönder och resultera i sprickor som skadar och lösa glasbitar. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 11 Pro hel igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Max Skärm Kvalitet B! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip11pm-DR Kategori

Byt Glas & LCD på din iPhone 11 Pro Max själv!

Denna skärm är utav en tredjepartstillverkare med hög standard. Skärmen är byggt på Hard Oled

iPhone 11 Pro Max Skärm Kvalitet B är bäst att köpa hos Fix My Phone, här hittar du allt du behöver för reparationer och mobilen i sin helhet. Våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. iPhone 11 Pro Max Skärm Kvalitet B erhåller bästa möjliga standard på en tredjepartsskärm, detta innebär att du får en fullt fungerande skärm. Det du kan märka är att färgerna är lite annorlunda samt att touchen inte har lika snabb respons som på en skärm med originaldelar. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back up eller arbetsmobil! Gå inte runt med en trasig mobil, laga och njut av en hel telefon istället!

När är det dags att byta?

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när oturen varit framme och du på något vis råkat få en skada på telefonens display kan det vara bra att byta. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, teknikdelar och verktyg hos oss. Dem här verktygen är bra att använda för att laga din mobil och byta olika delar på egen hand. Du kan också titta på våra guider för att se hur experterna gör!

Behöver du byta något mer?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta mikrofon eller batteriet är det smidigt att passa på att köpa dessa reservdelar nu. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 Pro Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 Pro Max. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 Pro Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 11 Pro Max Skärm Kvalitet B är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 Pro Max

Att byta mobilskärmen på egenhand är inte en svår process, men det kräver koncentration och försiktighet. Framför allt när du skall plocka av hemknappen. Följ gärna en guide på nätet, men vår rekommendation till dig är att vara försiktig om du inte är erfaren i reparationer. En fördel är att du kommer undan lite billigare om du gör reparationen själv istället för att anlita någon. Här på Fix My Phone erbjuder vi två alternativ. Du kan antingen välja att laga själv eller så låter du en expert göra jobbet åt dig. Det är alltid billigare att laga själv men varför inte köpa ett bra skal som skyddar din mobil? Att inte behöva laga alls är alltid det billigaste alternativet. Andra frågor om reparation eller annan produkt finns vi Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.