iPhone 11 Pro Max Högtalare

279.00kr

BESKRIVNING

Högtalaren sprakar? Har ljudet slutat att fungera när du lyssnar på musik eller pratar i högtalartelefon? Då är det dags att byta ut Högtalare på din iPhone 11 Pro Max!

Mobilens högtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Pro Max Högtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip11pm-ht Kategori

Byt Högtalare på iPhone 11 Pro Max!

Köp din nya iPhone 11 Pro Max högtalare hos Fix My Phone idag. Laga mobilen själv eller lämna över mobilen till någon av våra reparatörer. Bestäm själv. Högtalaren i din mobil ser till så att du kan spela upp musik och annat ljud genom den. Under samtal används denna del när du sätter på högtalaren under samtalet för att få högre ljud, eller när du lyssnar på musik utan hörlurar. Sprakar det eller till och med helt tyst? Köp iPhone 11 Pro reservdelar idag för att ordna problemet!

Ska skall man byta ut högtalaren?

är ljudet i din mobil slutat fungera eller låter allmänt konstigt är det reparationsdags! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du köper enklast mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone 11 Pro Max Högtalare på egen hand.

När du behöver byta fler delar än iPhone 11 Pro Max Högtalare!

Finns det andra delar i din mobiltelefon som borde bytas ut? Exempelvis byte av skärmen eller kameran ? Köp även dessa reservdelar. Om din mobilskärm blivit repig eller fått sprickor som lätt blir större kan det vara hög tid att laga mobilen. Så förlänger du livslängden på din iPhone 11 Pro Max. Med hjälp av våra guider här på hemsidan byter du enkelt ut skärmen. På Fix My Phone erbjuder vi produkter av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11 Pro Max. Vi råder dig att köpa mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 Pro Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Pro Max Högtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 Pro Max

Ta hjälp av vår guide så kan du byta ut din trasiga högtalare mot en ny, utan problem. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, kan du antingen reparera själv eller få den reparerad av våra experter. Väljer du att utföra bytet av hötalaren på egen hand blir det givetvis billigare. Se då till att investera det du sparar i ett skal som skyddar din mobil! Undrar du något gällande om byte av Högtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.