iPhone 11 Max Pro Baksida Grön

2,999.00kr

BESKRIVNING

Sprickor på mobilens baksida? Inga problem!

Med denna iPhone 11 PRO Max Baksida Grön så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil. Original Apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom vårt breda utbud och köp det som du behöver idag!

Artikelnummer ip11pmbg Kategori

Byt ut Baksidan på din iPhone 11 PRO Max själv!

iPhone 11 PRO Max Baksida Grön finner du enklast hos oss på Fix My Phone. Eftersom vi har allting du behöver samlat på en och samma plats. Våra baksidor till iPhone 11 PRO Max är av original kvalitet. Med loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Passa på att byta baksidan på din telefon om den har skador, sprickor eller repor. Din telefon kanske har åkt i backen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Haft oturen med telefonen i fickan och nycklar har gjort repor? Har du fått en spricka i linsen? Köp en ny Baksida till din iPhone 11 PRO Max i färgen grön idag. Så blir din iPhone 11 PRO Max som ny igen!

Byt baksidan när den går sönder!

Har baksidan på din iPhone 11 PRO Max sprickor eller repor är det dags att byta. Innan det blir värre. Fix My Phone har allt som behövs för att man ska kunna reparera själv. Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt från vår webbshop. Verktygen är viktiga för att du skall laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som behöver bytas? Ny skärm?

Behöver du fler än en reparation på din iPhone 11 PRO Max? Till exempel byta skärm  eller batteriet råder vi dig att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 PRO Max direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen får anslutningsproblem när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 11 PRO Max och byt själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 11 PRO Max behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO Max Baksida Grön med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO Max

Reparera Baksida på iPhone 11 PRO Max snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig att vara aktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en reparatör. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Investera det du sparat i grymma tillbehör till din telefon! Undrar du över något finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.