iPhone 11 Pro Batteri

999.00kr

BESKRIVNING

Svagt batteri? Behöver du ladda mobilen flera gånger om dagen? Då kanske det är dags att byta batteri på din iPhone 11 Pro!

Mobilens batteri har en viss livslängd, beroende på hur flitigt man använder telefonen. Därigenom avgör också hållbarheten. Ofta märker man en större skillnad efter ett år, men i vissa fall två år.

Låt inte det begränsa din mobil, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din iPhone 11 Pro igen!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Artikelnummer ip11p-bat Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone 11 Pro själv!

Batteriet till iPhone 11 Pro kan du köpa hos oss på fixmyphone.se tillsammans med allt du behöver för att laga själv. Eftersom Apple iPhone 11 Pro är en telefon med hög prestanda. Men också fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om man utgår ifrån det företaget säger om iPhone 11. Så är denna telefonens batteri tillverkat av så pass hög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Men det är inte allt, detta batteri har funktioner som är av högsta vikt som maximerar din iPhone 11. Dessa ger dig frihet till att göra vad du vill. Spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 3046mAh

När ska man byta batteriet?

är du upplever att ditt batteri inte är som förr så kan du vara säker på att vi har det du behöver för ett batteribyte hos en iPhone 11. Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på själv. På våran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batteriet genom guider steg för steg.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det ett behov av ytterligare reparationer pga fler defekter på din mobil? Behöver du byta skärmen eller laddningsporten är det smart att passa på och köpa dessa delar med. Genom kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11 Pro. Vi rekommenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 Pro som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 11 Pro

Att göra ett batteribyte på din iPhone 11 Pro på egen hand är inte svårt alls, följer du en av våra guider så kan det gå så fort som på 15 minuter. Men vi vill ge dig rådet att ta den tid du behöver. Framförallt om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är den ekonomiska biten. Det är billigare att köpa mobildelar och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Hos Fix My Phone har vi båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga själv och köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Perfekt att investera i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparar? Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 11 Pro Batteri eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.