iPhone 11 Laddkontakt

349.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 11 Laddkontakt - rod Röd 349.00kr

iPhone 11 Laddkontakt Röd

spinner
iPhone 11 Laddkontakt - gul Gul 349.00kr

iPhone 11 Laddkontakt Gul

spinner
iPhone 11 Laddkontakt - lila Lila 349.00kr

iPhone 11 Laddkontakt Lila

spinner
iPhone 11 Laddkontakt - gron Grön 349.00kr

iPhone Laddkontakt Grön

spinner
iPhone 11 Laddkontakt - vit Vit 349.00kr

iPhone 11 Laddkontakt Vit

spinner
iPhone 11 Laddkontakt - svart Svart 349.00kr

iPhone 11 Laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 11 för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Laddkontakt! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Artikelnummer ip11-lk Kategori

Laga iPhone 11 Laddkontakt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 11 hos oss på Fix My Phone. Alla verktyg som behövs för att du skall kunna byta själv har vi också. Allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontakten finns till för att din mobil ska kunna laddas och överföra information via synkning. Reservdelen fixar problemen som när mobilen inte tar emot ström vid laddning men också när den inte reagerar till datorn. Köp iPhone 11 Laddkontakt hos oss. Så blir dina problem med laddning eller överföring som bortblåsta!

När ska du byta ut laddkontakten?

Börjar din mobil glappa vid laddning eller andra anslutningsproblem är det dags för en reparation av laddkontakt. Ett annat problem man kan stöta på kan vara att synkroniseringen till datorn. Både när det kommer till överföring av filer eller laddning via USB porten till datorn. Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt! Du kan köpa alla teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone 11 Laddkontakt på egen hand både enkelt och snabbt!

Vill du reparera flera delar?

Finns det andra delar som bör bytas? Är det kanske din trasiga skärm eller ditt batteri som behöver är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Har mobilskärmen sprickor, eller  är batteriet såpass dålig att du behöver ladda flera gånger om dagen kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider. Köp ditt nyabatteri eller nya skärm till iPhone 11 hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 11. Glöm inte att köpa med mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller displayskydd.

iPhone 11 Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 11

Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut den del du önskar.  Ha i åtanke att det är viktigt att laga mobilen med stor försiktighet och utan tidspress. Är du van vid att reparera mobilen själv vet du redan hur det går till, men om du är ny på detta råder vi dig att agera utan stress får bästa resultat. När du väljer att laga den själv sparar du en stor slant. Eftersom det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Vill du få mobilen lagad av en reparatör hjälper vi dig med det! Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vid andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.