iPhone 11 Kameralins

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 11 Kameralins - rod Röd 75.00kr

iPhone 11 Kameralins Röd

spinner
iPhone 11 Kameralins - gul Gul 75.00kr

iPhone 11 Kameralins Gul

spinner
iPhone 11 Kameralins - silver Silver 75.00kr

iPhone 11 Kameralins Silver

spinner
iPhone 11 Kameralins - svart Svart 75.00kr

iPhone 11 Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Trasig lins? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kameralins på din iPhone 11!

När kameralinsen blivit trasig blir bilderna dåliga och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone 11 Kameralins! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone! PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip11-kl Kategori

Byt ut Kameralinsen på din iPhone 11!

p din iPhone 11 Kameralins hos Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga din mobil själv.  Kameran är en av de viktigaste funktionerna som finns i din telefon. Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Spara dina minnen med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone 11 kameralins så undviker du allt strul med bilderna. Samtidigt som din iPhone 11 Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton igen!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Det är hög tid att byta kameralinsen om du exempelvis fått en spricka i kameralinsen. Eller om du råkat tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt. Du bör alltid byta linsen om det finns skador. Även om kameran fungerar. Detta för att förhindra att hela kameran går sönder. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar har du hamnat helt rätt! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen är till för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Om du vill kan du även lämna in den till någon av våra butiker så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone 11 som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är ur världen. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder dig produkter av hög kvalité som är ämnade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Byt ut kameralinsen på din iPhone 11. Det är mycket enklare än vad du tror. Vår guide hjälper dig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt reparera din iPhone 11. Kom ihåg att vara försiktig när du utför lagningen. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att ta god tid på dig. Att laga själv är kostnadseffektivt. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Eftersom du kan räkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Laga själv eller lämna in till våra experter. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se