iPhone 11 Kamera

999.00kr

BESKRIVNING

Dåliga foton? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 11!

När kameran går sönder syns det givetvis på bilderna och det är viktigt att byta ut den snarast. För att lösa det här problemet och göra din iPhone 11 som ny igen behöver du köpa en ny kamera som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip11-bc Kategori

Byt ut kameran på din iPhone 11 själv!

Beställ din iPhone 11 Kamera hos oss med allt du behöver för att laga själv. Kameran är en viktig funktion i en mobil. Idag använder vi kameran på mobilen väldigt mycket. Vi tar foton på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Därför är det viktigt att ha mobilkamera som fungerar! Suddiga bilder? Kameran hittar intefokus? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone 11 Kamera idag och slipp problemen samtidigt som din iPhone 11 Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När vet man att kameran bör bytas?

Märker du att bilderna blivit suddiga och dåliga. Det kan också vara så att kameralinsen blivit skadad.  Vänd dig då till oss på Fix My Phone. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera själv.

Flera delar som behöver bytas?

Är det andra delar på din iPhone 11 som behöver bytas ut? Till exempel byta ut laddningsporten eller batteriet? Se till att köpa dessa reservdelar också. Har batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Byt Kamera bak på iPhone 11. Det är mycket enklare än vad man tror. Vår guide hjälper dig laga din mobilen smidigt. Dock är det viktigt att du vara försiktig och ta dig den tiden du behöver, om du inte är erfaren i reparationer. Främsta fördelen med att göra det själv är det ekonomiska. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen blir din mobil fixad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det billigare. Tack vare pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.