iPhone 11 Frontkamera

849.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Ingen bild i FaceTime? Klagar de du pratar med? Är bilden svart när du tar selfies? Då är det dags att byta Frontkamera med tillhörande flexar och delar på din iPhone 11 för att åtgärda problemet!

Mobilens Frontkamera kan ibland gå sönder pga vattenskada, att man råkat tappa den eller rentav bara sluta fungera. Detta gör att du inte kan ta selfies, använda kameran i FaceTime med mera. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Front Kamera! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Alltid snabb och säker leverans utav ett brett utbud av mobildelar som hjälper dig när din mobil behöver ett lyft.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11-fk Kategori

Laga iPhone 11 Frontkamera på egen hand!

iPhone 11 Frontkamera hittar du här på Fix My Phone samtidigt med alla verktyg. Frontkameran som också kallas förselfiekamera är den delen som man fotograferar eller filmar med kameran på framsidan. Den här kameran används ocksåför FaceTime samtal. Om bilderna är svarta eller att färgerna blir konstiga så löser en ny kamera problemen direkt! Köp iPhone 11 Frontkamera här och undvik problem med selfies eller videosamtal när du behöver det som mest!

Varför är det viktigt att byta och när ska man göra det?

Om din skärm blir svart när du sätter på frontkameran, eller när du startar ett FaceTime-samtal så ser inte den du pratar med dig. Vi har exakt allt du behöver för att laga det! Du kan köpa både mobildelar och verktyg hos oss. Verktygen behövs för att laga telefonen och byta iPhone 11 Frontkamera på egen hand både enkelt och snabbt! OBS. Denna del gäller endast Frontkameran och inte IR-Kameran som styr FaceID.

Fler reparationer?

Behöver du byta ut andra delar på din iPhone 11? Exempelvis byta ut din skärm eller ditt batteri är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt så du slipper dubbel frakt. Är skärmen sprucken och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och köpa batteri men också skärm till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. Samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen allt för ett resultat med hög kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi flera produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11. Se till att köpa med tillbehör som skyddar din mobil som displayskydd, mobilskal eller temperad glass. Så förlänger du livslängden på din iPhone 11 eftersom hållbarhet är viktigt!

iPhone 11 frontkamera kompatibilitet

  • Apple iPhone 11

Byt Frontkamera på din iPhone 11. Det är enkelt eftersom du följer vår guide. Det är viktigt att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Vissa fördelar med att göra det på egen hand är att det är betydligt billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, fixa själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det snällare mot plånboken. Investera i ett par riktigt bra Soundpods med det du sparar på att laga själv! Vid andra frågor om byte av Frontkamera eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.