iPhone 11 Batteri

599.00kr

BESKRIVNING

Batteriet blivit sämre? Måste du ladda mobilen allt oftare? Då kanske det är dags att byta batteri på din iPhone 11!

Batteriet i din mobil har en begränsad livslängd som baseras på hur mycket och ofta  du använder din mobil. Ofta brukar man se en större skillnad efter ett år, men i vissa fall två år.

Köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din iPhone 11 igen! På så sätt förlänger du livslängden på din mobil. Fördelaktigt för din ekonomi och miljön.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Artikelnummer ip11-bat Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone 11 själv!

iPhone 11 Batteri hittar du hos hos oss på fixmyphone.se tillsammans med allt du behöver för att laga själv. Eftersom Apple iPhone 11 är en mobil hög prestanda. Men också fylld av funktioner och en stark hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. iPhone 11 är en telefon där kvaliteten på batteriet är ytterst hög. Telefonen håller mer än 2 timmar i jämförelse med sina föregångare. Utöver det har batteriet många funktioner som maximerar din iPhone 11. Tack vare dessa funktioner kan du spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen och surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 3110mAh

När bör batteriet bytas?

Om du behöver ladda mobilen allt oftare brukar det vara en indikation på att det är tid för ett byte. Genom att gå in på Inställningar > Batteri > Batterihälsa. Ser man batteriets maximala kapacitet i förhållande till hur det var när batteriet var nytt. När du bestämt dig för att ordna ett batteribyte hjälper vi dig. Vi har allt du behöver för att du skall kunna slutföra batteribytet. Vi har allt från Steg för Steg – guider till verktyg och själva batteriet. Riktigt smidigt och enkelt. Däremot kan du om du vill, alltid överlämna det till experter. Då finns vi här för dig.

Är det aktuellt med flera reparationer?

Om du är i behov av ytterligare reparationer.  Till exempel byte av skärm eller laddningsporten. Se då till att köpa även dessa delar. Har skärmen åkt i backen kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider. Du kan även köpa skärmen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi produkter som håller hög standard för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11. Vi rekommenderar alltid våra kunder att köpa till mobiltillbehör som skyddar iPhone 11. Skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 11

Byt batteriet på din iPhone 11 själv! Följer du en av våra guider så är det riktigt enkelt och smidigt. Batteribytet är färdigt på ca 15 minuter. Men vi vill råda dig att vara försiktig och ta dig den tid du behöver. Framförallt om du inte är erfaren i reparationer. En annan fördel med att göra det själv är att det är billigare att köpa allt som behövs för att kunna laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. När du lagar själv får du mer utrymme i budgeten. Se till att investera i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparar!Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 11 Batteri eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid för dig.