iPhone 11 Baksida Röd

1,999.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Med denna iPhone 11 Baksida Röd (PRODUCT RED) så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och köp precis det som du behöver idag!

Artikelnummer ip11br Kategori

Byt ut Baksidan på din iPhone 11 själv!

iPhone 11 Baksida Röd köper du enklast hos oss på Fix My Phone. Eftersom du hittar allting du behöver på en och samma plats. Våra baksidor till iPhone 11 är av originalkvalitet. Med loggan och tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Passa på att byta baksidan om din baksida fått olika skador, sprickor eller repor. Din telefon kanske har åkt i backen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Haft oturen med telefonen i fickan och nycklar har gjort repor? Har du fått en spricka i linsen? Köp en ny Baksida till din iPhone 11 i färgen röd idag. Så löser du problemet samtidigt som din iPhone 11 blir som ny.

Byt baksidan när du upplever skador!

Har baksidan på din iPhone 11 sprickor eller repor är det dags att byta. Innan det blir värre.  din baksida har sprickor eller repor då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt här på nätet. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som behöver bytas? laddkontakt?

Behöver du fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta laddkontakt eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emot laddning när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone 11 och byt själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 11 behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Baksida Röd med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Reparera Baksida på iPhone 11 snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig att vara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Undrar du över något finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.