Här finner du reservdelar utav högsta kvalité. Våra delar skickas i färdiga kit med verktyg och alla delar du behöver för att själv kunna utföra reparationen. Vi erbjuder även kompletta video guider på hur reparationerna utförs.
Fix My Phone reservdelar
Vi har alla iPhone modeler. Välja beställa, laga.
Föregående
Nästa
 • Byt iPad Pro 9.7 Glas & Display

  Byt iPad Pro 9.7 Glas & Display idag!

  Har olyckan varit framme och har glaset på din ipad pro spruckit? Passa då på och byt glaset idag! Trasigt glas kan påverka touch funktionaliteten, det kan även leda till fler allvarliga problem i framtiden. Då Fukt och damm tar sig lättare in i iPaden, kan det då kortsluta viktiga komponenter vilket kan göra en framtida reparation dyrare än vad den hade behövt vara.

  Är du osäker på vad som behöver bytas?

  Har du några andra fel på iPaden? Det kan vara alltifrån att bluetooth inte fungerar, laddkontakten passar ej i uttaget längre kanske sprakar hörlurarna när du kollar på filmer. Alla dessa fel går självklart att åtgärda, Vi har expertisen som krävs för att reparera även dem svåraste felen.
  Vi erbjuder också alltid att felsöka din enhet, det innebär att du kan komma förbi en utav våra butiker så att vi kan ta in iPaden och sen undersöka exakt vad det är som ställer till problemet för dig

  Vi erbjuder snabb service!

  Fix My Phone strävar alltid mot snabba reparationer, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din enhet redan senare samma dag.
  Vi påbörjar alla våra reparationer omgående direkt i butik och finns tillgängliga för att hjälpa dig från morgon till kväll.

  Vi använder oss bara utav dem bästa reservdelarna. Våra originalkvalité delar motsvarar originalet både i touch och bild. Så du kan förvänta dig samma funktionalitet även efter bytet.

  LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

  Fix My Phones butiker 

  Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
  Modell numret finner du längst ner på baksian av iPaden.

  A1673 på iPad Pro
  A1674 eller A1675 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

  Apple- Identifiera din ipad modell

   

  MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer
  2,190.00kr

iPad Pro 9,7 Tum

iPad Pro 9,7 Tum
iPad Pro 9,7 Tum

Laga din trasiga iPad Pro till ett fantastiskt pris!

På Fix My Phone gör vi flertal iPads dagligen, det innebär att vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att din iPad ska få ett nytt liv! Vi strävar alltid mot att du ska få tillbaka din iPad redan senare samma dag. Har du något annat som krånglar med din ipad? såsom Batterie, laddkontakt eller hörlurskontakt? Isåfall kan vi åtgärda även det.

Kom gärna förbi oss på Fix My Phone så kan vi undersöka din enhet och ge ditt uppskattning på vad det skulle kosta att laga redan direkt i butiken. Om det är något mer avancerat fel kan vi även ta in den och felsöka den på några timmar för att sedan ge dig en exakt prisuppgift.

Välkommen att besöka någon av våra butiker. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Trollhättan och varberg

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×

Kundvagn