Skip to content

iPad Mini 5th Gen Begagnad

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPad Mini 5th Gen Begagnad funktioner

Nya och begagnade iPad Mini 5th Gen till ett billigt pris! Begagnad och helt nya iPad Mini 5th Gen, nu har Apple tagit i med hårdhandskarna, ville du maxa kapaciteten? Då är iPad Mini 5th Gen surfplattanför dig. Utseendet av telefonen är sig likt. Apple har ökat processorn med deras A8-chip med 64-bitars arkitektur, iPads har blivit mer effektiva och snabbare än den har någonsin varit.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

7,9-tums (diagonalt) led-bakbelyst Multi-Touch-skärm

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

2 kameror, en där fram och en där bak

SÄKERHET

Lås upp enheten med lösenord för säkrare och smidigare upplåsning

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Ny eller Begagnad iPad Mini 5th Gen

Köp iPad Mini 5th Gen Pre-loved eller som ny från Fix My Phone i Butik eller online tryggt och säkert.

Design:

Apple har inte ändrat så mycket när det kommer just till designen, jämfört med iPad Mini 5th Gen så har dom förutom storleken ändrat storlek på bakre kameran. Något vi alla kan hålla med om är att Apple har ett vinnande koncept när det kommer till design, så varför ändra för mycket? Personligen så älskar vi hur iPad Mini 5th Gen ser ut!

Riktigt grym kamera för priset:

iPad Mini 5th Gen modellen har totalt två kameror, med en kamera där back och en där fram. Bakre kameran erbjuder en 8 MP-kamera och Videoinspelning i 1080p HD (30 bilder/s)

Fart som håller:

Med iPad Mini 5th Gen så har dom också nu supereffektivt och A8-chip med 64-bitars arkitektur vilket gör att prestandan är snabbare än någonsin. Den klarar av alla appar utan några som helst problem!

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPad Mini 5th Gen  Pre-loved hos Fix My Phone idag!

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till vår kundservice [email protected] eller vår chatt.

 

Sälj eller köp begagnad iPhone direkt i butik. Köp begagnad mobil i Stockholm l Göteborg l Örebro l Halmstad l Karlstad l Borås l Mjölby l Gävle l Sundsvall l Trollhättan l Skövde l Kungsbacka l Kungälv l  Norrköping l Umeå l Uppsala l Helsingborg l Uddevalla l Skövde l Alingsås l Västerås l Linköping l Kista l Solna l Sollentuna l Täby l Danderyd Mörby l Nacka l Stockholm city Gallerian l Allum l Backaplan l Arkaden l Frölunda Torg l Valbo l Hallarna l Liljeholmen l Birsta l Etage l Ytterby l AvionDu kanske även är intresserad av dessa begagnade iPhone

Om jag skickar min telefon för att sälja till er, hur går det till?

Processen att sälja mobilen till oss är väldigt enkelt. När du har valt att sälja iPhone eller sälja mobilen så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Att sälja udda mobiltelefon modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka begagnde mobiler jag kan köpa?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till [email protected], för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på [email protected] eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.