iPad mini 4 hemknapp vit

149.00kr

BESKRIVNING

Trasig knapp? Ingen reaktion? Fastnat? Dags att byta hemknappen till din iPad Mini 4!

iPad mini 4 hemknapp vit

Om din hemknapp inte längre fungerar när du försöker använda den så är det dags att byta. Hemknappen är en del på iPhone som går sönder ofta pga slitage. Som tur är levererar Fix My Phone en helt ny med samma kvalitet snabbt och billigt. Hemknappen levereras med tillhörande flexkablar för att underlätta reparationen.

Artikelnummer IPM4-HK-V Kategori

Köp iPad mini 4 hemknapp vit!

Har hemknappen slutat fungera på din iPad mini 4 hemknapp vit? Kanske har den fastnat när du trycker eller bara slutat att reagera? Genom att köpa en ny hemknapp byter du enkelt ut den och återfår funktionen på din mobil. Hemknappen styr mycket på din telefon och förenklar användningen avsevärt genom att alltid kunna ta dig tillbaka till startskärmen. Den används också för att navigera mellan appar och annat. Byt hemknapp med reservdelar från Fix My Phone när den är trasig.

Verktyg och tillvägagångssätt för reparation av hemknapp

För att laga hemknappen på din iPad behöver du använda dig utav rätt verktyg och försiktighetsåtgärder. Vi rekommenderar starkt att du använder dig utav en ESD-matta och eventuellt ESD-armband för att hålla dig säker. Utöver detta behöver du såklart skruvmejslar för att kunna öppna och stänga telefonen när du byter Hemknapp. Du hittar precis allting du behöver här på Fix My Phone’s webbshop.

Fix My Phone är platsen för allt som rör din mobiltelefon efter köpet. Vi lagar och förser den med tillbehör som passar och förbättrar, vi förser dig med reservdelar om du vill laga själv och mycket mer.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone erbjuder kunder möjligheten att förnya sin enhet på vilket sätt dom vill, köpa delar löst för att utföra reparationen själv eller lämna in/skicka in telefonen till oss för att låta våra reparatörer ta hand om reparationen. Vilket sätt vill du förnya din mobil på?