iPad Air 4 LCD

4,999.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Då är det dags att byta iPad Air 4 LCD med tillhörande glas på din iPad Air 4!

iPad skärmen kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPad Air 4 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPad Air 4 LCD! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip-air-4-LCD Kategori

Laga LCD på din iPad Air 4, själv!

Det är här vår bästa LCD till iPad Air 4 som vi kan erbjuda.

iPad Air 4 LCD –  köper du här tillsammans med allt för att kunna reparera själv. Allt för att resultatet skall bli bra när du installerar din nya LCD på din iPad. Denna LCD ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt LCD innan det går för långt!

När LCD är trasig för att du har råkat tappat den eller när du märker att skärmen har mörknat har tappat kvalitet kan det vara dags att byta LCD! Fix My Phone erbjuder det du behöver inom reservdelar, teknikdelar och mobildelar! Köp också verktygen som du kan du använda för att reparera telefonen på egen hand med. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPad Air 4 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPad Air 4. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPad Air 4 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!