iPad 8th gen skärm Vit

1,299.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPad 8th gen Skärm vit med tillhörande glas på din iPad 8th gen!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPad 8th gen som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPad 8th gen Skärm vit! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip8th-gen-v Kategori

Laga skärm & display på iPad 8th gen, själv!

Det är här vår bästa skärm till iPad 8th gen skärm vit som vi kan erbjuda.

iPad 8th gen skärm – Vit köper du här tillsammans med allt för att kunna reparera själv. Allt för att resultatet skall bli bra när du installerar din nya skärm på din mobiltelefon. Denna mobilskärm ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

När skärmen är trasig för att du har råkat tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Fix My Phone erbjuder det du behöver inom reservdelar, teknikdelar och mobildelar! Köp också verktygen som du kan du använda för att reparera telefonen på egen hand med. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPad 8th gen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPad 8th gen. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPad 8th gen som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!