Huawei P40 Pro

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Mobildelar och reservdelar för Huawei P40 Pro!

Här hittar du reservdelar för din Huawei P40Pro. Hos Fix My Phone hittar du allt behöver för att laga själv! Baksida, OLED Display, laddkontakt, batteri, LCD, fram och bak kamera.
Det perfekta alternativet för dig som känner dig trygg i att laga & fixa själv! Beställ dina delar idag! Snabbt och billigt men med Högsta kvalité!

Mobiltillbehör och delar för din mobil på ett ställe!

Allt du behöver på ett och samma ställe, passa på att kika in våra mobiltillbehör också om det är något du saknar! Vi har skal, hörlurar, skärmskydd, laddare med mera. Du hittar alla mobiltillbehör här! Passa på att köpa till ett skärmskydd och skal för att skydda din telefon på bästa vis!

Vill du istället ha hjälp med själva reparationen är du välkommen till oss!

Vill man ändå ha hjälp med själva reparationen kan ni såklart besöka någon av våra butiker runt om i Sverige. Vi har butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Partille, Borås, Norrköping, Örebro, Mjölby med mera!

Du hittar oss även direkt här på nätet om du vill ha det riktigt bekvämt och få allting fixat på distans, laga din Huawei P40 Pro idag! Kolla in FixBox!