Huawei P40 Pro Skärm Svart

3,795.00kr

BESKRIVNING

Trasig skärm? Mörk skärm? Touch som inte lyder?

Huawei P40 Pro Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP40P-S-S Kategori

Byt Huawei P40 Pro Skärm svart helt själv! När borde jag byta?

När touch-funktionen har upphört eller fungerar delvis, när bilden inte längre visas korrekt. Då tycker vi att man ska byta skärmen. Huawei P40 Pro har en display som erbjuder fantastiska färger och riktigt grymt ljus. Denna reservdel ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt! Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet i sortimentet, allt för att du skall återfå samma känsla som när telefonen var nyköpt! Du kan vara säker på att Fix My Phone har det du behöver inom reserv/teknikdelar & mobildelar! Vänta helst inte med att reparera telefonen, skadorna kommer garanterat att bli värre! Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei P40 Pro Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här Fix My Phone.

Köpa flera delar samtidigt?

Passa på och köp alla reservdelar du behöver som en order. Till exempel en ny kamera eller ett nytt batteri. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider. Vi har alla delar som kan kunna att behövas som batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Du kan även komma in till oss. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så både vi och du kan vara säkra att det inte finns några gömda fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Köp till mobiltillbehör som skyddar din Huawei P40 Pro som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Riktigt bra ljud!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.