Huawei P40 Pro Frontkamera

595.00kr

BESKRIVNING

Är bilden svart ller suddig när du tar selfies? Då är det dags att byta Frontkameran på din Huawei P40 Pro för att åtgärda problemet!

Huawei P40 Pro Frontkamera

Låga priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP40P-FK Kategori

Reparera din Huawei P40 Pro Frontkamera själv! Vilka tecken ska man kolla efter?

Huawei P40 Pro Frontkamera finns här tillsammans med alla verktyg som du behöver på vår webbshop.
Använder du FaceTime så är det denna del som används. Om bilderna är svarta eller om färgerna är konstiga, så löser du dessa problem genom ett byte av frontkameran på din Huawei P40 pro! De normalaste frågorna är hur många megapixlar, hur långt man kan zooma och andra funktioner kameran har när man köper en ny mobil. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Huawei P40 Pro Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Byt ut alla delar som är trasiga!

Vill du passa på och byta fler delar  eftersom delarna börjar bli slitna? Exempelvis byta ut din Kameralins eller Laddkontakt så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.