Huawei P40 Lite Skärm Svart

1,295.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder?

Huawei P40 Lite Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP40L-S-S Kategori

Byt Huawei P40 Lite Skärm svart helt själv! Reparera innan det är försent!

Det finns kanske inget som är mer irriterande än när skärmen på mobilen inte fungerar som de skall. Kanske har touchen lagt av eller skärmen är krossad. Då känns det angeläget att byta skärmen. Huawei P40 Lite har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra ljus. Denna reservdel ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt, klockrent! Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet i sortimentet, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reserv/teknikdelar & mobildelar! Vänta helst inte med att reparera, skadorna kommer garanterat att bli värre! Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei P40 Lite Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här Fix My Phone.

Alla kan byta ut mobildelar med hjälp av en guide och en stadig hand.

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider. Vi har alla delar som kan kunna att behövas som batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Du kan även komma in till oss. För att du ska känna dig trygg så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så både vi och du kan vara säkra att det inte finns några gömda fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Köp till mobiltillbehör som skyddar din Huawei P40 Lite som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.