Huawei P40 lite Kamera

649.00kr

BESKRIVNING

Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din Huawei P40 lite!

Huawei P40 lite Kamera

låga priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP40L-BK Kategori

Trasig Huawei P40 lite Kamera?

Huawei P40 lite Kamera bak Finns hos oss med alla verktyg du skulle behöva för att laga den helt själv.Kameran är, enligt oss, en av de viktigaste funktionerna på en mobil. Eftersom mobilkameran fotar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att ha en fullt fungerade kamera som förgyller din vardag! Huawei P40 lite Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone garanterar alltid högsta kvalitet! Beställ en ny idag, samtidigt så blir din Huawei P40 lite Kamera som ny igen och du kan ta vackra foton!

Något mera som behövs att bytas?

Behöver du fler reservdelar för att laga din Huawei? Till exempel byta baksida eller batteriet så skulle det vara en bra timing att köpa dessa reservdelar tillsammans, du sparar både tid och pengar! Egentligen så är det inte svårare att byta iPhone delar som att hålla på med avancerat lego, speciellt med våra guider som finns på hemsidan. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Glöm inte att köpa till Verktygen som behövs ifall du inte har några!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, Teknikdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.