Huawei P40 Frontkamera

275.00kr

BESKRIVNING

Ingen bild i FaceTime? Är bilden svart när du tar selfies? Då är det dags att byta Frontkameran på din Huawei P40 för att åtgärda problemet!

Huawei P40 Frontkamera

Låga priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP40-FK Kategori

Reparera din Huawei P40 Frontkamera själv! När tycker ni att man ska byta ut den?

Huawei P40 Frontkamera finns här tillsammans med alla verktyg som du behöver på vår webbshop.
Huawei P40 frontkamera som också kallas för selfiekameran är placerad på framsidan och används till att ta bilder och spela in videos. Den här delen används också för FaceTime. Om bilderna är svarta eller om färgerna är konstiga. Så löser du dessa problem genom ett byte av front kameran på din Huawei P40! Några typiska frågor är hur många megapixlar, hur långt man kan zooma och andra funktioner kameran har när man köper en ny mobil. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Huawei P40 Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att det behövs speciella verktyg för att kunna byta ut Huawei P40 Frontkamera på helt egen hand.

Passa på och byta ut övriga delar?

Är mobilen så skadad att det inte räcker med att bara byta ut en del? Exempelvis byta ut din Kameralins eller
Laddkontakt så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt.

Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det blir inte krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.