Huawei P30 Skärm Svart

2,035.00kr

BESKRIVNING

En trasig skärm kan vara orsaken att färgerna är dåliga eller att touchen inte samarbetar.

Huawei P30 Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HP30-DB Kategori

Vår Huawei P30 Skärm Svart är reservdelen för dig med en trasig Huawei P30 skärm!

Har din “Huawei P30 skärm svart” råkat hamna i golvet eller är det strul med touchen/färgerna? Det kan få vem som helst att gråta i frustration, de flesta tänker att man måste köpa en ny telefon, men det räcker med att bara köpa hem en ny reservdel. Vänta helst inte med att reparera, skadorna kommer garanterat att bli värre! Du kan tänka dig att skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan blivit skadad så är det lättare för skadan att sprida sig. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei P30 Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här Fix My Phone. Vi är stolta med att våra produkter är alltid av högsta kvalitet.

Alla kan byta ut mobildelar med hjälp av en guide och en stadig hand.

Du kan alltid lita på att vi har det du behöver till din telefon, skulle en del saknas så är det bara att kontakta oss. Det tar bara några klick, vänta på leveransen och sen byta ut skärmen, simpelt, eller hur? Vi har alla delar som kan kunna att behövas som batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt själv. Med guider som hjälp så är de flesta byten inte alls så komplicerade. Du kan även komma in till oss. För att du ska känna dig trygg så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så både vvi och du kan vara säkra att det inte finns några gömda fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.