Huawei P30 RF kabel 158mm

149.00kr

BESKRIVNING

Har du dålig signal så kan du behöva en ny RF Kabel 158mm till din Huawei P30

Huawei P30 RF kabel 158mm

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30-SignalK Kategori

Byt ut din RF Kabel 158mm till din Huawei P30 helt själv!

Ett köp av Huawei P30 RF Kabel 158mm kan behövas ifall har har börjat få dålig signalstyrka.

En mobil som inte kan få någon signal är inget man vill ha, nu för tiden när man skriver eller ringer så använder man sig oftast av sociala medie appar vilket betyder att man behöver en bra signalstyrka. Numera så brukar man inte ringa och smsa som man gjorde innan. Ett byte av RF kabeln är inte så avancerat som man kan tro, med rätt verktyg och en lugn hand så kan i stort sätt vem som helst reparera en telefon. Gör dig själv och din mobil en tjänst och beställ en RF kabel.

Behöver du något mer till mobilen, kanske ett batteri eller ett mobiltillbehör?

Vill du kanske även byta din Laddport eller batteru till din Huawei P30 så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Något vi har lärt oss är att det inte är direkt avancerat att reparera en telefon. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.