Huawei P30 Pro Skärm Vit

2,599.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta Huawei P30 Pro Skärmen!

Huawei P30 Pro Vit Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HP30P-DW Kategori

Byt Huawei P30 Pro Skärm vit helt själv! Reparera innan det är försent!

Det finns kanske inget som är mer irriterande än när skärmen på mobilen inte fungerar som de skall. Kanske har touchen lagt av eller skärmen är krossad. Då känns det angeläget att byta skärmen. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Vänta helst inte med att reparera, skadorna kommer garanterat att bli värre! Du kan tänka dig att skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan blivit skadad så är det lättare för skadan att sprida sig. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei P30 Pro Skärm vit beställer du smidigast direkt på webben här Fix My Phone. Vi är stolta med att våra produkter är alltid av högsta kvalitet.

Alla kan byta ut mobildelar med hjälp av en guide och en stadig hand.

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider. Vi har alla delar som kan kunna att behövas som batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Du kan även komma in till oss. För att du ska känna dig trygg så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så både vvi och du kan vara säkra att det inte finns några gömda fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.