Huawei P30 Pro Frontkamera

345.00kr

BESKRIVNING

Startar du upp FaceTime och ser ingenting? Vill du ta selfies men så är bilden svart?

Huawei P30 Pro Frontkamera

Låga priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30P-FK Kategori

Reparera din Huawei P30 Pro Frontkamera själv! Varför borde man byta ut och varför?

Huawei P30 Frontkamera finns här tillsammans med alla verktyg som du behöver på vår webbshop.
Använder man mobilens kamera där fram för att filma eller tar bilder så är det denna del som jobbar, gäller även när du använder FaceTime.

Ett byte av kameran kommer göra det mer roligt att ta bilder. Några typiska frågor är hur många megapixlar, hur långt man kan zooma och andra funktioner kameran har när man köper en ny telefon. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Huawei P30 Pro Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Det behövs speciella verktyg för att kunna byta ut Huawei P30 pro Frontkamera på helt egen hand.

Har du även märkt att ditt batteri börjar bli dåligt, då kan det vara bra att även byta denna samtidigt.

Är mobilen så skadad att det inte räcker med att bara byta en del? Exempelvis byta ut din Kameralins eller
Laddkontakt så är det tillfälle att köpa dessa reservdelar nu tillsammans med din order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt,

Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det blir inte struligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.