Huawei P30 Pro Dotterkort

499.00kr

BESKRIVNING

Dotterkortet kan vara orsaken till varför din mobil inte funkar. Fungerar inte dotterkortet så försvinner många av telefonens funktioner.

Huawei P30 Pro Dotterkort

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30P-MB Kategori

Byt ut din Dotterkort till din Huawei P30 Pro helt själv!

Är det inte ett specifikt fel på din telefon? Då kan det vara dotterkortet som spökar.

Att hitta vart felet ligger kan vara lite svårt, är det laddkortet som gör att du inte kan ladda telefonen? Eller är det dotterkortet som är orsaken? Dotterkortet är förknippas med moderkortet, den sköter flera funktioner, är något fel med dotterkortet så kan det innebära att flera funktioner på din telefon inte fungerar. Köp Huawei P30 Pro Dotterkort här på vår webbshop och lös problemen som din mobil har!

Lägg en order innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Ta en titt på vårt webblager ifall det är något annat du kan behöva.

Behöver du kanske även byta ditt Laddport eller batteri till din Huawei P30 Pro så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Något vi har lärt oss är att det inte är direkt avancerat att reparera en telefon. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.