Huawei P30 Pro Batteri

295.00kr

BESKRIVNING

Har du ett kasst batteri? Blir den snabbt urladdad? Vill du att den ska leva längre?
Då är dags att byta batteri på din Huawei.

Huawei P30 Pro batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30P-bat Kategorier ,

Köp och byt ut ditt Huawei P30 Pro Batteri! När borde man byta?

Huawei P30 Pro batteri har vi gott om! Skulle du vara i behov av ett så kan du köpa det här, samt verktygen som behövs för att laga den.Eftersom Huawei P30 Pro  är en telefon med hög prestanda. Den är även smockad med många funktioner och en topp-klassig hårdvara så den behöver ett bra batteri som alltid kan leverera resultat. Batterier är som människor, batterier blir äldre och blir långsammare. Är man väldigt duktig och vet hur man gör så kanske man kan hålla batteriet vid liv lite längre, men den kommer bli långsammare tillslut. Känns detta som din Mobil? Då är det dags att byta! Huawei P30 Pro Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, lös dina bekymmer. Hos Fix My Phone erbjuder vi alltid högsta kvalitet på vårt sortiment!

Många delar som behöver bytas?

Övriga delar som du behöver till din Huawei? Skulle du behöva byta skärmen eller laddningsporten så är det smidigast att beställa dessa delar tillsammans. Så som batteri, skärm, baksidor men även kamera både fram och bak. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med våra guider till hands så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss i butiken. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Vi rekommenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din Huawei P30 Pro som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.