Huawei P30 Pro baksida Aurora

349.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Huawei P30 Pro Baksida i färgen Aurora

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HP30P-SA Kategori

Byt ut Baksidan på din Huawei P30 Pro själv! När borde man byta?

Skärmen är den dyraste delen till en mobil, vill du komma billigare undan så borde du reparera själv. Efter många års av erfarenhet så kan vi säga att det inte är någon direkt vetenskap att reparera en mobil, alla kan göra det! Passa på att byta baksidan om din baksida fått olika skador, sprickor eller repor. Din telefon kanske har åkt i backen en eller flera gånger utan skal så att den slits? Huawei P30 Pro Baksida Aurora köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor.

Flera delar som behöver bytas? Ny skärm?

Behöver du fler än en reparation på din Huawei P30 Pro? Till exempel byta skärm  eller batteriet råder vi dig att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till Huawei P30 Pro direkt hos oss. Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte så komplicerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm bara inte verktygen som behövs!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.