Huawei P30 Högtalare med antennaflex

299.00kr

BESKRIVNING

Ett byte med Huawei P30 Högtalare med antennaflex löser problemet med dåligt/Krassligt ljud eller inget ljud alls.

Huawei P30 Högtalare med antennaflex

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med expressfart, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer HWP30-HT-AF Kategori

För att lösa problem med dåligt eller inget ljud, så är det bästa att helt enkelt byta din Huawei P30 Högtalare med antennaflex.

En mobil som har dåligt ljud är aldrig roligt att ha, en enkel reparation med Pro Högtalare med antennaflexn löser detta problem. Huawei P30 Högtalare med antennaflex köper du enklast direkt på webben här hos oss och löser alla din problem du har med ljudet från högtalaren. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på alla varor som inte är förbrukningsvaror.

Lägg en order innan kl 15 på en vardag och få den skickad samma dag, annars alltid nästkommande vardag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Köp med alla delar du behöver och slipp dubbelfrakten!

Ifall det skulle vara så att du behöva fler delar för att reparera så är det inga konstigheter, vi har dom till dig här på vår webshopp. Skärm, laddkontakt, baksidor men även kamera både fram och bak. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon. Vi vill kunna vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Det är inte så svårt att utföra reparationer med hjälp av våra guider och verktyg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.