Huawei P30 Batteri

195.00kr

BESKRIVNING

Svagt batteri? Behöver du ladda mobilen flera gånger om dagen? Då kanske det är dags att byta batteri på din Huawei P30.

Huawei P30 batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30-bat Kategorier ,

Byt Batteri på din Huawei P30 själv! När ska man byta?

Eftersom Huawei P30  är en telefon med hög prestanda. Men också fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Att batterier blir långsammare med tiden är ingen hemlighet, det kan vara frustrerande men tyvärr finns det ingen man kan göra åt. Man kan snabbt se skillnad, oftast efter redan ett år, två år om du vet hur man tar hand om batteriet. Batterier är som människor, batterier blir äldre och blir långsammare. Är man väldigt duktig och vet hur man gör så kanske man kan hålla batteriet vid liv lite längre, men den kommer bli långsammare tillslut. Känns detta som din Mobil? Då är det dags att byta! Huawei P30 Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, lös dina bekymmer. Hos Fix My Phone erbjuder vi alltid högsta kvalitet på vårt sortiment!

Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så kan du vara säker att du alltid får bra resultat!

Finns det ett behov av ytterligare reparationer pga fler defekter på din mobil? Så som batteri, skärm, baksidor men även kamera både fram och bak. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med våra guider till hands så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss i butiken. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Vi rekommenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din Huawei P30 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.