Huawei P20 Skärm Svart

1,245.00kr

BESKRIVNING

Har skärmen fått en spricka och du vill köpa en ny telefon? Gör inte det! Det är busenkelt att byta telefon och billigare!

Huawei P20 Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer hp20-DB Kategori

Köp en ny Huawei P20 Skärm Svart idag för att förnya utseende på din mobil!

Har din “Huawei P20 skärm svart” blivit krossad? Råkat få en jobbig spricka? Du kan andas ut, byter du på en gång så kan du minimera skadan på telefonen. Vänta helst inte inte, skadorna kommer att bli värre! skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan fått en skada så är det lättare för den att få mer. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei P20 Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm från Fix My Phone.

Med våra delar och verktyg så byter du skärm snabbt och smidigt!

Vi har delarna och verktygen du behöver för att byta reservdelarna på din telefon. Det tar bara ett par klick, vänta på leverans och sen byta ut delen, smidigt, eller hur? Vi har alla delar som behövs som skärm, batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att reparera. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem finns här!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.