Huawei P20 Pro Skärm Svart med batteri

2,399.00kr

BESKRIVNING

Ibland behövs det bara ett enkelt byta för att telefonen ska fungera som vanligt igen, ett byte av Huawei P20 Pro skärm med batteri kan vara en sån lösning!

Huawei P20 Pro Svart Skärm med batteri

I denna display så medföljer det även ett batteri som ger ett nytt liv till din mobil.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer hp20p-D-Bat Kategori

Beställ Huawei P20 Pro Skärm Svart med batteri och laga själv!

Har din “Huawei P20 Pro skärm svart” fått sprickor eller döda pixlar? Det kan förstöra en dag att upptäcka att displayen är trasig men det behöver inte vara så kostsamt som du kan tror. Vänta helst inte med att reparera, skadorna kommer att bli värre! skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan fått en skada så är det lättare för den att få mer. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei P20 Pro Skärm Svart med batteri beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm från Fix My Phone.

Med denna del så medföljer det ett batteri som ger ett nytt liv till din telefon!

Beställ din produkt innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Det går snabbt att byta ut skärmar!

Vi har reservdelarna och de verktyg du behöver för att byta reservdelarna på din mobiltelefon. Det tar bara ett par klick, vänta på leveransen och sen byta ut delen, smidigt, eller hur? Vi har alla delar som behövs som skärm, batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt själv. Med guider som hjälp så är de flesta byten inte alls svåra att fixa. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon. Vad vill du helst göra? Reparera själv eller lämna in till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du även på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.