Huawei P20 Pro Frontkamera

395.00kr

BESKRIVNING

Oavsett hur många bilder du tar så ska dom alltid vara klara och fina!

Huawei P20 Pro Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer hp20p-fc Kategori

En bra mobil ska ha en bra kamera, ger din suddiga bilder? Då är det något fel och en Huawei P20 Pro frontkamera ordnar problemet!

Att kameran är viktig är det inget prat om, även om du är något som tar några kort i månaden så vill du inte att dom få gångerna ska vara suddiga bilder. Ett byte av kameran kommer göra det mer roligt att ta bidler. Hur många megapixlar, hur långt zoom och andra funktioner är vanliga frågor man får när man köper en ny telefon. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Huawei P20 Pro Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet på våra produkter!

Vi har det du behöver och mer!

Behöver du fler delar så köp med dom, du slipper dubbelfrakten och får det billigare. Vi har ett brett sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Det blir inte struligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.