Huawei P20 Pro Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Vi rekommenderar att man ska byta baksidan så fort den har fått en spricka eftersom sprickor sprids och det kan orsaka värre skador.

Huawei P20 Pro Baksida i färgen svart

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP20P-Bak-S Kategori

Har du något problem med din Huawei P20 Pro baksida svart så fixar denna del det!

Vill du ta det billigaste alternativet så rekommenderar vi att lägga en order på denna del och byta ut den själv. Det är inte svårt att byta ut en Huawei P20 Pro Baksida, tro på oss som har många års erfarenhet inom reparation. Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska få en helt ny telefon i känsla. Huawei P20 Pro Baksida svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor.

Vår webbshop har de delar du behöver för att få en helt ny fungerande telefon igen!

Det är viktigt att ta din tid innan du påbörjar en reparation, man ska verkligen inte stressa! Det gäller även våra experter som har jobbat i många år. Var försiktig och noggrann så klarar du det underbart, det som är viktigt att tänka på att det rör sig om små tekniska delar, så tänk på att dom är känsliga! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte så komplicerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm bara inte verktygen som behövs!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.