Huawei P20 Lite Laddkontakt

145.00kr

BESKRIVNING

Problem med laddkortet kan göra så det blir svårt att ladda telefonen eller synkning till datorn/bilen via sladd.

Huawei P20 Lite Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med expressfart, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer HP20L-ladd Kategori

Upplever du problem med laddning eller synkning via sladd?  Då kan en ny Huawei P20 Lite Laddkontakt ordna problemet!

Ett byte av Huawei P20 Lite Laddkontakt är lösningen till alla dina problem med laddning eller synkning via sladd. Det kan vara enkelt hänt att laddporten blir trasig. Huawei P20 Lite Laddkontakt köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på alla varor som inte är förbrukningsvaror.

Som Sveriges största reparationskedja så är det till oss du borde gå till!

Oavsett vilka delar du behöver så har du kommit rätt, vi har mycket mer än bara laddkontakt. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Det är inte alls svårt att utföra reparationer med hjälp av våra guider och verktyg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.