Huawei P20 Frontkamera

395.00kr

BESKRIVNING

Ta hand om din Huawei, en fungerande kamera ska vara ett självklart val!

Huawei P20 Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP20-FK Kategori

Är det på tiden att byta ut din Huawei P20 frontkamera? Fått nog av suddiga bilder och att fokusen inte vill funka?

Även om man tycker att kameran är det viktigaste på telefonen eller inte så är det en funktion som man vill ska fungera felfritt, gör den inte det så tycker vi att det är värt att byta ut den. Hur många megapixlar, hur långt zoom och andra funktioner är vanliga frågor man får när man köper en ny telefon. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Huawei P20 Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet på våra produkter!

Vi är din telefons vän! Kom till oss när den har problem.

Behöver du fler delar så köp med dom, du slipper dubbelfrakten och får det billigare. Vi har ett brett sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Det blir inte krångligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.