Huawei P Smart 2020 Skärm Svart

999.00kr

BESKRIVNING

Ibland behövs det bara ett enkelt byta för att telefonen ska fungera som vanligt igen, ett byte av Huawei P Smart skärm kan vara en sån lösning!

Huawei P Smart Pro 2020 Skärm Svart

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWPSP20-S-S Kategori

En trasig skärm är aldrig rolig att ha eller se, byt ut den idag med vår Huawei P smart Pro 2020 Skärm Svart !

Har din “Huawei P smart Pro 2020 Skärm Svart ” fått döda pixlar eller så strular touchen? Fula sprickor på skärmen? Det kan förstöra en dag när man upptäcker att skärmen har gått sönder, men det behöver inte kosta så mycket som du tror. Det enda som behövs kan vara en ny skärm. Vänta inte med att reparera din telefon, skadorna kommer att bli värre med tiden! Skärmen och baksidan är som mobilens skydd. Har den redan fått en skada så är det lättare för den att få mer skador. Huawei P smart Pro 2020 Skärm Svart beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm från Fix My Phone.

Det är väldigt smidigt att byta ut reservdelar!

Vi har de delar och kunskap du behöver för att byta reservdelarna på din mobil på en smidigt sätt. Det tar bara ett par klick, vänta på leveransen och sen byta ut delen, simpelt, eller hur? Vi har alla delar som behövs som skärmar, batterier, baksidor men även fram och bakkamera till din mobil. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt på egen hand. Med guider som hjälp så är de flesta byten inte alls svåra att fixa. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon. Så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.