Huawei P Smart Plus 2019 Reparation

Byt Huawei p Smart Plus 2019 display, batteri, kamera m.m…

Laga Huawei p Smart Plus 2019 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sidan finner du priser på våra Huawei p Smart Plus 2019 reparationer. Vi löser de flesta felen på Huawei p Smart Plus 2019 och vi har utrustningen som krävs för att göra bästa möjliga jobb. Har du inte en Fix My Phone butik när dig, då kan du skicka in din Huawei p Smart Plus 2019 med post till oss med vår tjänst Fix Box. Byt skärm, glas, display och batteri på din Smartphone.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original skärm + touch 1,399.00kr

Kvalitén på denna Huawei skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - batteribyte Batteribyte 899.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Huawei håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - kamera Kamera (Bak) 899.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

Samsung Galaxy tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 799.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - laddport Laddport 799.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Huawei använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - byt-baksida Byt baksida 599.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - samtalshogtalare Samtalshögtalare 699.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 699.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din Huawei? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på Huawei kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - hogtalare Högtalare 799.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - horlursuttag Hörlursuttag 599.00kr

Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - mic Mic 599.00kr

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - vattenskada Vattenskada 699.00kr

Huawei P Smart Plus 2019 Reparation - powerknapp Powerknapp 599.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

 Huawei p Smart Plus 2019 Reparation

Behöver du en Huawei p Smart Plus 2019 Reparation? Laga den hos oss på Fix My Phone. Vi byter ut din trasiga skärm snabbt och enkelt utan massa krångel! Vi kan snabbt och enkelt byta ut din skärm när du behöver hjälp. En service för dig som har en trasig, spräckt, sprucken eller krossad Huawei p Smart Plus 2019 och behöver nytt glas eller display.

Vi utför alla tänkbara reparationer på Huawei, oavsett vilket fel, har vi lösningen för dig, Det kan vara alltifrån att backsidan är sprucken, batteriet laddas ur snabbt, kameran kan ej fokusera längre. Då är du varmt välkommen förbi en utav våra butiker så kan vi hjälpa dig på bästa sätt, dem vanligaste reparationerna tar inte mycket längre än en timme. Är det någon mer avancerad reparation kan vi ge dig en mer exakt tid i butiken.

Vad kan vi förvänta oss och vad för kvalité använder ni vid reparation?

Du kan förvänta dig samma bildkvalité som när du köpte enheten då vi använder oss utav reservdelar av högsta kvalité. Allt för att slut resultatet ska bli så bra som möjligt.

Skärmen är monterad på metallramen redan i fabrik vilket innebär ett ännu bättre resultat, det innebär även att metallstycket runt om telefonen kommer att bytas samtidigt. Så om du har repor eller skador på ramen kommer även dessa försvinna när du gör en reparation.

Huawei p Smart Plus 2019 Reparationer utförs alltid med de bästa delarna som finns i marknaden.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

Mer än bara en reparationkedja!

Fix My Phone är så mycket mer än bara reparation i butik. vi har även reservdelar till alla mobiltelefoner samt tillbehör som behövs. Vill d så kan du även skicka in till telefon till oss via vår tjänst “FixBox”. Samma priser här som för Fix Box tjänsten.

Är det något ni undrar över så kan ni kontakta oss via vår support på chatten eller mejlen.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.